Blogi elämästä.

torstai 15. huhtikuuta 2010

perjantai 16.04.2010

Heipparallaa!

Image and video hosting by TinyPic


Ensimmäinen blogi postaus. Onhan mulla ennenkin ollu blogeja siellä täällä mutta innostus on aina lopahtanut. En ole ihminen joka postailee PÄIVÄN ASU-tyylisiä postauksia (silloin tällöin ehkä...) joten sellaista on turha odottaa, kirjoitan asioista jotka minua kiinnostaa ja se voi olla oikeastaan mitä vain :D

Pientä faktaa:

Ikää on 22-vuotta, rakastan urheilua vaikka olenkin ollut siinä hieman laiska viimeaikoina. Leppari lajit on spinning ja pilates mutta rakastan myös super pitkiä lenkkejä koiran kanssa. Tykkään matkustella vaikka inhoankin lentokoneessa istumista mutta tykkään lentokentillä hengailusta...kuulostaako oudolta? lemppari paikat joissa olen käynyt on Lontoo ja New York, myös Itävallan laskettelu reissut ovat olleet mahtavia. Kesällä haluaisin tehdä Road Trip reissun pitkin suomea ja siihen aion lainata isän keltaista pakua ja henkilöä jolla on ajokorttia.

Pidän pubeista ja hämyisistä istuskelu paikoista enemmän kuin klubeista. Karaoken laulaminen on kivaa ja jos pitäisi valita laulaja jonka kanssa laulaisin karaoke dueton niin se olisi ehdottomasti Freddie Mercury. Ólen aika huips hapeli pukeutuja ja vähät välitä graafisista linhoista (tylsäääääää...).

Seuraavana ostoslistalla on polkupyörä ja kypärä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow this blog with bloglovin

Follow Almost Maria

Lukijat