Blogi elämästä.

tiistai 20. huhtikuuta 2010

Ei ole ihan sama mikä T-paita on päällä!

IHANAA kun one kesä tulossa. On outoa että minä sanon niin koska en ole mikään kesä ihminen, kuumuus ja aurinko ahdistavat kun taas sade, pimeys ja myrskyt tuo mulle mielenrauhaa. Moni kärsii syysmasennuksesta mutta minäpäs kärsin kesämasennuksesta, nyt on homma kuitenkin toisinpäin. Ihan oikeasti odotan innolla, että pääsen tekemään roadtripin pitkin poikin suomea, mökkeilemään kavereiden kanssa, loikoilemaan rannalle, rusketusta...

Kesäksi pitää metsästää t-paitoja! niitä ei voi ikinä olla liikaa, tykkään erityisesti löysähköistä ja hieman kulahtaneen näköisistä t-paidoista joissa on isompi kaula-aukko. Ahdistaakin jo ajatus tiukasta kaula-aukosta, miksi sellaisia edes pitää tehdä?? se ei mairittele ketään ja tekee kaulasta lyhyen näköisen.

Erityisesti Mary-Kate Olsenilla (ja Ashleylläkin) on kivoja t-paitoja:

Image and video hosting by TinyPic

Sama t-paita!

Image and video hosting by TinyPic


Kulahtanut t-paita, inkkari kengät ja pitkät hiukset, peeerfect!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Pakko sanoa että olisin aika onnellinen jos omistaisin näiden neitojen vaatekaapit!KESÄKUNTOON 2089 :
eilen 20min crosstrainerilla ja 1h pilatesta. Kyllä, nyt tiedän missä mun syvät vatsalihakset on: Ei missään, en omista sellaisia.

P.S tässä naureskelen ihan kippurassa mun kissalle joka metsästää pikku pinniä, sähisee ja riehuu pitkin asuntoa koska se pinni on vain tapettava. hullulla on halvat huvit. Se ei oikein muista leluista välitä mutta auta armias kun se löytää jostain pinnin...tai herneen!!!


kuvat mary-kateandashleyimages.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow this blog with bloglovin

Follow Almost Maria

Lukijat